Pff

Experimentez niste chestii mai nou peste care am crezut ca trecusem. Se pare ca nu. Sunt din nou in the dark hoping to get out. Se pare ca tre sa mai invat niste chestiuni.

Dar ce? Pentru asta imi rezerv timp, ceea ce pare atat de dificil in ultima vreme. Tre sa transmutez niste chestiuni dark in lumina. Usor de zis, greu de facut…

Pare-se ca intunericul asta a inceput sa apara mai mult de cand incepu anul asta nou. Nu ma asteptam, m-a luat pe nepregatite. Nu-i nimic, trebuie doar sa-mi aduc aduc aminte cum sa fac asta. Si in alta ordine de idei, nici nu prea am chef de astfel de indeletniciri.

Speram si chiar crezusem ca intunericul fugise nene anul trecut. Dar spre mirarea si neasteptarea mea aparu nenica iar acusi de curand in niste circumstante care nu aveai cum sa te astepti. Dar nu-i nimic.

Been there, done that. Doar ca nu ma mai asteptam la asta again. Si uite asa, ma storc iar de puteri si de resurse sa fac fata la toate cele aparute.

Wtf? Intuneric iar? Ce e cu astia? Pana cand fratica? Let it go…

Fusei prin alte taramuri cu alte energii si uite asa am uitat ce e pe aici. A trebuit doar sa ma intorc sa simt iar the dark shit here. D-aia probabil tre sa fiu aici fizic…Pare-se ca e intuneric pe acilea pe la noi si astia ca mine tre sa fie prezenti sa rezolve treaba asta.

So what? Aia e. Numai ca a venit asa brusc si la nivel personal. Cu forta. Vrei, nu vrei, ia de aici intuneric si fa ceva cu el ca eu nu ma mai descurc. Fa tu ca te vad mai descurcareata.

Si zisei bine. Am vrut sau nu, l-am primit. Caci venit cu forta sau nu, a ajuns la mine dintr-un motiv. Si uite asa, ma gasesc iar singura incercand sa transform intuneric in lumina. De la nivelul inimii. Ceea e ce greu. Dar nu-i nimic.

E in mine ceva care vrea sa fuga. Si fuge. Nu se incurca. Dar e intunericul care striga dupa ajutor. Si eu uite ca il aud. Cu inima. Si percutez. Si ma conformez. Pana cand?

Dar de ce? Care e treaba cu mine de dau again and again peste intuneric la nivel de inima? Ce e cu mine si in mine? Ceva intuneric nerezolvat? Caci altfel nu se explica. Bine, intelesei. Inima nene. Cu ea e treaba nerezolvata. Mai e ceva intuneric acolo. Am crezut sincer atunci cand s-a expansionat ca intunericul a disparut. Caci m-a durut fizic efectiv.

Dar uite-te si tu. Sau poate inima mea e atat de bine incat in drumul ei deschide alte inimi? Si le doare si tipa dupa ajutor, ajutor pe care eu il aud. Si ce fac in situatia asta? Aud sau nu? Caci daca aud, mai doare. Dar face loc celuilalt pentru lumina. Si iar altruista din mine isi face aparitia ranjind.

Pff, Allah damn it. Let it go…si tot asa ma intreb pana cand fratica? Same old shit…E ca un tipar deja. Inimi zdrobite care tipa dupa ajutor. Si uite si eu pe acolo. Cum se intampla asta?

E ca si cum pe undeva nu mai simt nimic. Numb i say. Sunt doar un observator care remarca inimi urland si le sare in ajutor. Dar de ce fac asta? De ce nu pot trece pe langa zdrobitele astea fara sa le bag in seama? Ce ma atinge?

Pff, tough job i say. Si tocmai cand crezusem ca depasisem faza asta. Mda, am depasit asta cu o inima. Dar aparu alta intre timp care m-a luat pe nepregatite. Care e treaba cu mine de tot apar astea in jurul meu?

Nici macar nu ma mai intereseaza. As dormi cateva luni degeaba asa. M-as culca si nu m-as mai trezi. Numb i say. Ma duc nenica in cealalta lume din vis unde sunt tot eu, dar in alte filme. Ceea ce e o eliberare.

Timpul nu mai e. E doar acum. Acum. Si atat. Si fa fata la asta. Ar fi ok, daca nu ar mai aparea inimioarele astea ranite. Brusc si neasteptat. De unde nici nu te astepti.

Si iar pff…Si vine intrebarea acum. Da’ inima mea nene? Cine se ocupa de ea? Caci toate inimile astea frante vin si doar iau. Nu dau nimic. Cum fac eu fata la asta? Pot? Sunt in stare? Pana cand?

Till we meet again…hopefully with a full heart…again. And again.

One thought on “Pff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s