Mao, the courtyard dog

Mao va transmite toate cele bune de la curte. Este bine sanatos, avand in vedere ca a scapat cu bine dupa ce a hotarat sa incerce niste diluant. Acum stie ca nu e socoteala cu asta si mai bine se lasa de diluant.

Aseara a latrat aproape 3 ore la un calcan. El stie de ce. In seara asta aproape 2 ore pana mai devreme cand am hotarat sa-l iau in casa ca nu se mai putea. Latra sub visin cu capul in sus.

Poate e modalitatea lui sa ma convinga sa-l bag in casa. Si se pare ca a reusit. Acum se curata fericit si nu mai scoate un sunet. S-o fi saturat afara unde deocamdata e mizerie, materiale de constructii cu toate cele trebuincioase unei case in renovare.

Dar cand curtea va fi gata, eu zic ca nu mai are nici o scuza sa nu mai stea afara. Pana una, alta a reusit sa ma pacaleasca sa-l poftesc in casa. A trebuit doar sa latre 2 seri.

Sau poate asta trebuia sa fac de aseara. Timpul ne va spune. Pe de alta parte, avand in vedere ca de cand a intrat in casa nu mai zice nimic si doarme deja, poate asta vroia de fapt cand tot latra destul de isteric asa.

A mai avut o repriza scurta acum, dar trebuie sa ma ridic sa ma vada, nu e de ajuns sa-i spun sa taca. La el e sunetul si imaginea in acelasi timp. Poate asta e de la diluant.

Oricum, sper din inima sa-i placa aici. Sper ca se simte mai bine de cand m-am mutat si eu aici. E liniste. In sfarsit liniste. Sunt deja 4 ani de cand deschideam fereastra si era vuietul. Un vuiet mai puternic ziua si un vuiet constant noaptea.

Acum a sosit linistea mult asteptata. Si atunci a inceput Mao sa latre. Incredibil.

Mai avem putin si facem 2 luni de cand Mao a aparut din spatele portierei. Ma deranjeaza cateodata ca nu putem fi singuri pentru momentele noastre. Dar daca stau bine sa ma gandesc, azi este prima seara cand suntem doar noi doi singuri aici.

Ma reintorc la Mao si la unul dintre momentele noastre. Si apoi ma retrag epuizata in pat. De aproape o luna juma dorm doar cateva ore si zilele sunt epuizante. Pana cand, doctore, pana cand?

Advertisements

One thought on “Mao, the courtyard dog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s