mao the wolfdog

Mao ma alege in continuare sa fiu stapana lui. E alegerea lui pe care eu nu o contest. Ma conformez ca un copil cuminte. Nu pot sa zic ca imi displace.

De cateva zile a inceput sa se si rasfete. Imi face tot felul de fente. Raspunde la nume binenteles, avand in vedere ca a fost alegerea lui. Si binenteles, ca alege sa raspunda numai cand doreste el.

Ma asteapta cuminte in zona atunci cand eu plec. A invatat, nu stiu cum, sa ma astepte langa Furia Neagra. Dimineata vrea afara si eu ii deschid usa. Apoi eu cobor si il culeg ca sa mearga la masa.

Mai avem de invatat sa nu mai mancam de pe afara. Dar nu insist prea mult, avand in vedere ca este un caine care a fost batut si palma il lasa rece. Astept cu nerabdare momentul cand o sa fim amandoi la curte si atunci scapa si el si eu de stresul asta.

S-a mai ingrasat. Ceea ce ma bucura tare tare. Blanita lui aurie se schimba in bine pe zi ce trece. Sper ca poate si datorita uleiului de masline pe care il pun in pilaful mult poftit de el.

Maine avem in program niste cadouri. Niste jucarii si iar niste Frontline pe ceafa.

Si sambata e ziua cea mare. Cand Mao se va sui, voit sau nu, in Furia Neagra catre noua lui casa. Unde il asteapta curtea lui de care sa aiba grija.

Iubirea dintre noi a inceput sa se manifeste mai abitir. Ceea ce inseamna ca si ragzaiala e la cote maxime.

Ma apara in continuare atunci cand iesim afara. Am devenit si gelosi in fata celorlalti caini de pe afara. Nu are voie nici un caine din cei 15 care erau mereu prezenti atunci cand ieseam. Plus ca ii antureaza la latrat si la alergat.

Cand Mao ii cearta din gelozia lui, ceilalti caini se conformeaza. Chiar si Mosu, care e seful la gasca de afara. Mao rules!

Mao e atat de tare incat dimineata iese singur afara. Trebuie doar sa ma trezeasca sa-i deschid usa. Si eu ma conformez. Si cand aleg eu, de obicei cand e ora de masa, ma duc si-l aduc acasa la haleala si binenteles la iubareala de fiecare zi.

Mai nou iubareala asta a ajuns sa atinga cote din ce in ce mai mari. Pe masura ce trece timpul, parca are mai multa nevoie de iubire. Pe care o primeste si normal si ca se si rasfata.

E cel mai destept catel ever. E ca si cum intelege telepatic ce ii transmit. Si reciproc.

Stiu deja ce ii place si ce nu. Mesele sunt pe pofta lui. Ma asteptam si ma pregatisem sa manance mai mult avand in vedere statura lui. Dar Mao mananca dimineata putin si seara masa si-o doreste mai bogata.

Sper ca ii este bine si totodata mai sper ca viata la curte sa-i placa maxim. Sunt sigura ca asa va fi atata vreme cand eu sunt in preajma. Cam asta e misiunea lui daca pot sa spun asa.

Nu conteaza unde si cum atata vreme cat eu sunt acolo. Mao loves me. Si Fondanta loves him back!

Stiri noi in privinta lui Mao incepand de sambata. Multumim.

P.S. Nu e interesant ca lumina blitz-ului la el se reflecta verde?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s