mao, the present dog

Uite ca a trecut mai bine de o saptamana de cand Mao a aparut in viata Fondantei. Intre timp a facut o vizita pe la un doctor de-al lui care zicea ca are cica 3-4 ani. I-a facut doctorul niste magie si a primit niste potiuni si apoi am luat-o catre casa.

A primit o zgarda de la mine si o lesa de la tipa cu magazinul cu lese and shit. Nu a durat mult, respectiv pana aseara, pana cand Mao, cu planul de atac bine pus la punct, a rupt lesa. A folosit un stalpisor pentru asta.

Apoi a zburdat cu totii cainii de pe aici. Topaia. Apoi am mai mers un pic si s-a hotarat sa si piarda lesa rupta deja, auzind telepatic gandul meu linistitor cum ca aveam de gand s-o repar.

Si dusa a fost. A fost cautata, dar nimic. Deci lesa nr. 1 primita cadou a avut o trecere rapida prin viata noastra.

Azi, cand am iesit cu el afara iarasi, am folosit o mica esarfa in locul lesei, doar pana la vremea cand ajungeam tot la magazinul de lese sa primim una noua in viata noastra.

Dar planurile s-au schimbat cand, in parculet, Mao a fost depistat de doua personaje tinere si bahice umbland cu mica esarfa de gat. Nu mica le-a fost mirarea, au primit si explicarea si s-au decis sa-i faca cadou lui Mao o lesa mai scurta pe care unul dintre ei o avea la chei. Imagine that!

Acum Mao are o lesa noua care cred ca e mai buna decat cealalta avand in vedere ca este mai scurta si il pot invata mai usor cu ajutorul ei sa mearga la pas ca un baiat mare ce e.

Operatiunea lesa a devenit interesanta. Oare o sa-i cumpar eu vreodata vreo lesa? Sau nu va fi nevoie caci va primi mereu cate una, asa, ca din cer?

Cu problema olfactiva s-a rezolvat de saptamana trecuta de cand cu vizita la doctor. Potiunile au fost perfecte.

Mai e putina vreme si de-abia astept sa-i vad reactia cand va primi casuta lui la curte.

Pana la noi intamplari, Mao si Fondanta dau din coada.

Advertisements

One thought on “mao, the present dog

  1. do re mi says:

    Poate o sa ai un caine care nu o sa stea deloc in casuta ci poate o sa te astepte intr-un loc ca sa apari ,sa vii, la fel ca devotatul Akitta din filmul cu acelasi nume ,el a stat ani buni acolo asteptandu-si stapanul chiar si dupa ce acesta murise .un lucru e cert si in film si in realitate ei ne aleg pe noi ,niciodata invers ,avem noi impresia asta ca am alege un caine dar ….wrong ; ma bucur ca va intelegeti .reciproc .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s