Naughty gorilla

Am visat o gorila. O gorila mare care statea pe ciment intinsa. Si imi arata degetul…Mie nu mi-a fost teama de ea si am vrut sa trec pe langa ea pur si simplu, dar eram cu cineva in vis care se temea de gorila obraznica.

Ce facea ea acolo, jos, pe ciment, nu pot sa stiu. Avea o pozitie foarte relaxata, ca si cum era in vacanta. Statea la soare. Posibil.

Mie mi-a placut de ea, mai ales ca ne arata degetul. Am simtit ca nu am de ce sa-mi fie teama de ea. Absolut deloc. Era nazdravana, nu avea de gand sa ne faca nimic rau.

Dupa care eram in tramvai si eu povesteam despre gorila. Cuiva. Dar eram intrerupta si asta m-a trezit.

Pot sa fac in asa fel incat sa ma mai intalnesc cu gorila asta iarasi in vis? Dar de data asta as vrea sa fim doar noi, fara alte personaje fricoase.

Ce-i cu visele astea? O gorila intinsa pe ciment. Asta e noua. Am mai avut un vis acum ceva vreme cu un tigru. Si o pisica. Si mie imi era teama ca nu care cumva sa sara la ochii tigrului. Si feream tigrul. Pentru ca daca pisica nu era cuminte, tigrul nu statea la discutii. Stiam eu sigur. Era tigrul meu.

In schimb, gorila asta nu era a mea. Si nu mie imi arata degetul. Ci personajului cu care eram. Pe mine m-a amuzat teribil gestul ei. M-as fi dus pana la ea s-o intreb de unde pana unde obraznicia asta.

Til we meet again…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s