Ce se intampla, doctore?

Ce se intampla doctore cu timpul? Unde dispare? Caci Fondanta remarca ca dispare pe zi ce trece. Unde oare?

Citea Fondanta mai demult ca cica 10 minute in 3D echivaleaza cu 5 minute in 4D. Gen la jumate. Tinde ea sa creada ca asa e caci si ea remarca cam acelasi tipar.

Fondanta nu mai are timp de nimic. Zilele ei se deruleaza foarte rapid. Acum se trezeste, acum citeste, acum ingurgiteaza cate ceva daca isi aduce aminte, acum spala corpul fizic si gata. E gata ziua.

Viata ei e formata doar din momente. Momente de acum. De-a valma asa daca ar fi sa-si aduca aminte de trecut.

Mai remarca Fondanta ca, fata de anul trecut, timpul clar s-a schimbat. In sensul ca de anul asta, se misca mai abitir. Se misca el, timpul, mai repede chiar de anul trecut, dar anul asta parca nu te mai intelegi cu el.

Daca e asa cum a citit Fondanta si anume ca in 4D timpul e perceput la jumatate, asta inseamna ca anul trecut a insemnat pentru ea doar juma de an?

Si daca se inteteste perceptia asta, asta inseamna ca anul asta Fondanta il va percepe si mai putin decat jumatate?

Dubios este ca Fondanta avea senzatia ca aceasta chestiune se intampla tuturor. Dar nu, nene. Se pare ca nu.

Sunt destui cei cu care Fondanta a discutat aceasta problema, daca o pot numi asa, si unii ziceau ca parca da, trece mai repede, dar nicidecum asa cum afirma Fondanta.

Exista o persoana care are aceeasi perceptie ca ea. Asta doar asa, sa nu creada Fondanta, doamne fereste, ca e singura pe aici cu aceste chestiuni.

Stie ea Fondanta ca mai sunt si altele, ca deh, ea e mare cititoare si citeste chestii.

Cu mandrie si cu mana pe inima, Fondanta imi sopteste ca ea sta de ceva vreme numai in 4d. Nu e de ici de colo aceasta situatie, caci inca se desfasoara in 3D. Si oamenii din 3D  nu stiu ca ea, la nivel de constiinta e in 4D, caci nimic nu se vede cu ochiul liber. Ce tare.

Frumos este faptul ca, dupa invierea Fondantei, nimic nu a mai fost la fel, cu exceptia corpului fizic. Dar inauntru acolo, ceva s-a schimbat iremediabil. Dar nu se vede. Si a avut parte Fondanta de tot felul de discutii cu diferite persoane care nu stiau ca ea nu mai e la fel. Si nici macar nu s-au prins. Cum sa stie cercul de sfera sau patratul de cub? Dar sfera va stii mereu de cerc si cubul de patrat…

E vineri si e tarziu si Fondanta simte ca ceva urmeaza sa se intample. Nu stie ce anume, dar ceva frumos se va intampla mai devreme sau mai tarziu.

De cateva zile e ceva in aer. Parca totul s-a oprit. Totul se intampla, dar nimic nu se intampla. Intamplarea doar urmeaza sa se intample. If you know what I mean.

Fondanta are si ceva emotii caci ea stie ca ceva miraculos va avea loc. Depinde de fiecare daca este pregatit sau nu sa primeasca acest miracol. Caci asta e doar inceputul. Unii vor stii si pe langa altii va trece neobservat.

Weekend miraculos, spuse Fondanta cu dintii pe afara.

Advertisements

3 thoughts on “Ce se intampla, doctore?

  1. strong heart says:

    Dragutza mea Fondanta bine te-am regasit ! fluctuatia 3d – 4d e ametitoare… iar de 3 zile sigur se intampla ceva, eu simt f puternic. Ce te faci cand esti in 3d si vezi 4d? off! daca ai stii cum e 5d! …. cum sunt “darurile”, cum sunt niste “treburi” pe care le vad fara sa fi vrut sa le vad. Cat doare cresterea vibratiei si cum curata drumul pana te lasa singur… dar pana la urma vom sti… vom deschide intr-o buna zi ochii si vom vedea altceva!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s