In and out 3D

De cand a murit si a inviat, imediat dupa acest eveniment, Fondanta a inceput sa se desfasoare in 4D. S-a prins ea mai tarziu de asta. Si timpul a inceput sa se contracte si respectiv dilate dupa dorintele Fondantei. Interesant, I say…

Nu toata lumea s-a trezit si nu sunt prea multi in jurul Fondantei care sa perceapa aceste schimbari. Se incapataneaza sa traiasca in 3D numai si numai pentru faptul ca pentru ei 4D nu exista. Gresit, exista, doar ca nu este perceput. Sau perceputa, ca e o dimensiune. Ma rog.

Pareri sunt multe, am mai spus, se suspecteaza ca Fondanta e un pic dusa. Nu-i nimic, nici o panica aici. Imi asum responsabilitatea si parerea 3D nu mai exista pentru mine.

Cert este, constransa de anumite motive, mai mult mai putin la initiativa ei, Fondanta a ajuns din nou in 3D.

Nu se poate sa nu simti macar la nivel de inima ca ceva se petrece. Se simte in aer deja de ceva vreme. Nu mai poti folosi aceleasi instrumente ca inainte. Nu ai cum. Nu se justifica. Schimbarea vine din tine. Strategia trebuie sa fie alta.

De sambata Fondanta tot sta in 3D. De azi, de marti, a revenit in 4D. Ha, ce tare, poti sa si alegi unde sa fii! Superb!

Am inteles acum de ce oamenii care se afla in 3D au perceptia diferita si li se pare o dovada de nebunie atitudinea celor treziti. Unii simt frica, binenteles. Altora le par periculoasa. Tot frica. Interesant este ca continua sa aleaga frica. Pentru ca daca ar schimba frica cu iubirea, totul ar fi altfel. Tine de alegeri. Foarte tare.

Fondanta nu regreta intoarcerea, chiar si pentru scurta vreme, in 3D. A fost ca o confirmare. De care nu cred ca avea neaparat nevoie.

Sunt multi, multi netreziti. Si continua sa se zbata si sa se chinuie neintelegand ce se intampla si de ce nu mai merge treaba. Oare de ce?

Dar probabil ca trebuie sa treaca prin asta. In viata asta si in urmatoarele pana se trezesc. Ei oare de ce au ales sa fie in timpurile astea aici? Doar ca sa fie cei netreziti?

Fondanta a trecut de perioada cand astfel de comportamente si atitudini o nimereau la nivel de inima. Acum priveste cu amuzament toate rolurile pe care le joaca oamenii. Totul tine de alegere, ma repet.

Fondanta ar vrea sa fie mai multa lume in 4D. E de departe altceva. Stie ca sunt si altii aici. O simte. Ei exista. Si vor fi din ce in ce mai multi.

Inchei cu “Ai stiut dintotdeauna? Nu! Dar am crezut!” Nu-mi apartine, e de aici.

Fondanta a stiut si a crezut dintotdeauna. Ce se intampla acum sunt doar confirmari. Atata tot. Ea stie ca este. Nu doar crede. Este. Pur si simplu. Doar este. Atat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s