Noua energie

Un scurt interviu realizat pe tema Noii Energii.

I: Ce este “Noua Energie” ?

R: In primul rand trebuie sa spun faptul ca aceasta denumire nu se refera la ceva cu adevarat nou, pe cat este de diferit de ceea ce experimentam noi de cateva mii de ani incoace.

Noua Energie este de fapt o forma noua de energie planetara (si pot spune ca se manifesta si la nivel de Sistem Solar), aceasta schimbare de energie fiind sustinuta si de patrunderea in Centura Fotonica.

Pamantul este o fiinta, si la fel ca si noi, are o aura, mai multe chakre… Si acum trecem printr-o perioada in care planeta se schimba foarte intens. Matricea energetica a Pamantului incepe sa se curete, si astfel curata si fiintele de pe suprafata ei, printre care si oamenii. Aici apare paralela cu mentionarea din Apocalipsa lui Ioan, legata de impartirea oamenilor in “oi” si “capre”.

I: La ce se refera aceasta impartire mai exact ?

R: Sunt doua simboluri mai precis. “Oile” reprezinta latura populatiei umane care nu se va opune Noii Energii, si deci va fi in armonie cu schimbarea planetara (pe care nimeni nu o poate opri), precum niste oi cuminti asculta de ciobanul care le protejeaza si le directioneaza.

“Caprele” in schimb reprezinta partea din populatia umana care isi va intoarce coarnele spre schimbare, i se va opune, si astfel nu vor fi de acord sa se schimbe si ei odata cu planeta.

Sunt oamenii care vor vrea sa ramana in stilul lor de viata distructiv, deloc armonios, plini de sentimente si ganduri negative (si deci plini de energie negativa), lucruri care nu sunt deloc utile planetei, si care vor inceta sa mai existe dupa perioada aceasta de schimbare. Dar odata cu ele vor inceta sa mai existe si oamenii care le manifesta.

I: Are aceasta impartire si “Noua Energie” legatura cu Regatul lui Dumnezeu, din Biblie ?

R: Da, desigur. Regatul lui Dumnezeu se refera de fapt la noua forma de existenta vibrationala a planetei (si a oamenilor) de dupa aceasta perioada apocaliptica (dintre doua “lumi”) prin care trecem acum. Vechea remarca din Biblie, referitoare la continuarea existentei “caprelor” in Iad dupa aceasta Judecata planetara se refera la un lucru care merita putin mai multa atentie. In primul rand, fiecare suflet de om isi are “casa” dintre vietile fizice in sfera energetica a Pamantului, in Matricea planetei.

Este acceptat aici dupa anumiti parametri energetici si karmici, si tot aici I se pastreaza inregistrarile karmei. In schimbarea prin care trecem acum, Matricea planetara elimina karma negativa din inregistrarile sale pentru a putea face saltul energetic de care vorbeam anterior.

Astfel oamenii se trezesc ca platile pentru faptele lor “bune” sau “rele” apar foarte rapid si la o cota alarmant de mare. Este efectul acestei curatari de la nivelul Matricii Pamantului. Dar, cum ziceam, o parte din oameni continua sa faca fapte cam neplacute, cu tenta negativa, si cum Matricea nu le mai accepta ca si inregistrari karmice, efectele lor apar aproape instantaneu (sau cel putin foarte curand) asupra oamenilor care le fac (la fel si in cazul faptelor pozitive). Exista insa si un punct dupa care oamenii nu mai pot alege ce sa fie, “oi” sau “capre” pentru ca Pamantul nu poate astepta la infinit schimbarea noastra.

De la acel punct, “oile” vor fi ajutate foarte mult sa avanseze spre noua forma vibrationala a Pamantului, Regatul lui Dumnezeu, iar “caprele” vor ajunge la un moment-dat sa moara (din cauza incompatibilitatii vibrationale cu noua energie planetara), si sufletele lor vor fi transportate in Matricea unei alte lumi/planete, care are o vibratie compatibila cu a lor.Astfel “oile” vor porni spre “Rai”, pe cand “caprele” vor ramane in “Iad”. La fel, Judecata de Apoi este de fapt aceasta departajare care are loc acum.

I: Spuneai ca este un punct dupa care oamenii nu mai pot alege ce sa fie, “oi” sau “capre”. Cand este acest punct ?

R: Exista multe pareri in privinta asta. Unii spun ca perioada de departajare ar fi intre eclipsa solara din 1999 si cea din vara aceasta (august 2009), si ca de fapt acel punct ar fi acum. Altii spun ca la trecerea dintre 2009 si 2010. Mai sunt pareri cum ca acel punct este in toamna lui 2009. Oricare ar fi, perioada in care s-ar afla se invarte in jurul anului 2009.

I: Cum poate afla cineva daca face parte din categoria “oilor” sau a “caprelor” ?

R: De obicei, cei care sunt din categoria “caprelor” oricum nu vor accepta aceste lucruri si nu le vor considera reale. In mare parte sunt oameni care fie nu accepta latura spirituala ca fiind reala, fie se duc pe cai spirituale intunecate, bazate pe propriile idei egoiste.

Exista in prezent multi practicanti ai artelor spirituale care isi folosesc cunostintele si puterea pentru scopuri egoiste, care sa promoveze imaginea lor si nu sa serveasca armonizarea umanitatii cu planeta. Acestia vor simti curand (daca inca nu au ajuns sa simta) efectele actiunilor lor la o rata tot mai puternica. Dar pentru multi deja este prea tarziu.

In schimb, cei din categoria “oilor” isi dau seama de asta cel mai puternic prin semne de genul trezirii constiintei lor la o stare mult mai pacifista, mai deschisa, mai detasata si mult mai optimista. Acestia sunt oamenii care in general sunt sau devin tot mai iubitori, mai darnici, mai deschisi spre a-I accepta pe ceilalti si mai putin spre a se separa de restul lumii prin tot felul de departajari. “Oile” impreuneaza, unesc, “caprele” vor cauta separare, diferentiere. “Oile” sustin uniunea cu Intregul, “caprele” sustin separarea de Intreg.

I: Ce pot face acum cei care au ales sa fie “oi” ?

R: In primul rand, acestia vor trece prin niste schimbari karmice foarte accelerate. Mai precis, vor fi supusi unor obstacole si schimbari interioare profunde, pentru a-si infrunta ego-ul, Eu-l fals.

Ce pot sa faca pentru inceput este sa-si acceptele laturile negative si sa invete sa si le corecteze, sa fie deasupra lor, sa simta ca de fapt ele sunt necesare pentru realizarea unor calitati in interiorul lor. In al doilea rand, ar fi de recomandat sa fie deschisi spre ceilalti care sunt de felul lor, chiar daca pe cai spirituale diferite ca si exprimare si forma.

Lucrarea in grup ca o singura fiinta si totusi fiecare sa aiba rolul sau propriu este o forma de organizare a Noii Ere. Oamenii trebuie treptat sa devina o forma de megaconstiinta, fiinte separate aparent, dar cu o gandire colectiva activa. Asta este de fapt constientizarea constientului colectiv si supraconstientului colectiv.

Cum spuneam mai sus, “oile” trebuie sa constientizeze Intregul, uniunea, si sa lase separarile la o parte. Un adevarat sfant al timpurilor noastre, Valeriu Gafencu, spunea ca doar lui Dumnezeu ii este rezervat actul razbunarii (sa ofere rasplata pentru fiecare fapta negativa facuta).

Noua ne ramane iubirea, pentru ca doar prin iubire te poti curata, doar iubirea invinge mereu si nu este niciodata invinsa. Si asa si este, iubirea uneste, pentru ca nu este vorba aici de iubire directionata, egoista, ci “iubirea” ca si stare permanenta de existenta.

I: Dar cei care sunt in categoria “caprelor” ? Ce le ramane lor de facut ?

R: Prea multe nu. Adica pot fi “miracole” de schimbare, dar cei care au pornit pe calea aceasta, vor continua sa si-o urmeze sub o forma sau alta, si nu vor accepta nici o schimbare inspre armonizare completa.

Multi vor mima insa schimbarea asta si ii vor imita pe cei care sunt cu adevarat iubitori si impaciuitori, unificatori, crezand ca astfel vor fi acceptati de acestia. Dar nu masca pe care si-o pune omul conteaza, ci ceea ce este in spatele mastii.

Un om care este cu adevarat iubitor, nu are nevoie de o masca. Cel care poarta o masca insa este clar ca are ceva de ascuns, si de multe ori (nu intotdeauna) este ceva care vrea sa tina departe de lumea inconjuratoare, din motive de frica.

Pentru ca la baza tuturor sentimentelor stau doar doua astfel de senzatii: frica si iubirea. Frica este o caracteristica a “caprelor”, pentru ca frica dezbina, separa. Astfel, ei nu prea pot sa faca multe spre a se indrepta, mai ales dupa acel punct critic.

I: Nu este un act incorect din partea Divinitatii sa-I alunge pe acesti oameni din sfera energetica a Pamantului ?

R: Termenii de “incorect” si “corect” nu sunt la indemana noastra sa-I definim, din punct de vedere universal. Fiecarui om ii sunt oferite multe sanse, multe vieti, sa-si aleaga calea. I se ofera toate informatiile de care are nevoie pentru a se schimba si a fi in armonie cu Universul.

Dar sansele nu sunt infinite intr-un anumit loc. O parte din Univers se armonizeaza cu sine insusi, o parte insa nu. Astfel aceste parti trebuiesc puse fiecare in contact cu cealalta pentru a pastra starile de armonie sau de dezarmonizare.

Astfel, cum ziceam mai sus, sufletele care se opun schimbarii spre armonizare planetara vor fi transferate dupa moartea lor din actualele corpuri in alte sfere planetare pentru o evolutie alaturi de fiinte care au o incarcatura karmica similara.

Iar cei care doresc sa mearga pe calea armonizarii, sunt lasati alaturi de planeta care face exact acelasi lucru la nivelul ei. Nu trebuie sa antropomorfizam Divinitatea, pentru ca Omul este facut dupa “chipul” si asemanarea lui Dumnezeu, nu invers.

I: Acum ca tot am vorbit despre aceste schimbari si despre Noua Energie, ne poti spune cateva idei despre efectele schimbarilor asupra oamenilor ? Se spune ca dupa aceasta perioada, oamenii vor dobandi puteri paranormale.

R: Mai intai trebuie sa clarificam aspectul “puterilor paranormale”. Acestea nu se dobandesc. Nu sunt un dar sa poata sa fie oferite. Ele sunt mai degraba activate in interiorul nostru. Toate talentele si puterile noastre “paranormale” se gasesc in noi inca de la nastere.

Trasaturile caracterului nostru, al individualitatii si personalitatii noastre stabile daca acestea se activeaza sau nu, si care dintre ele se activeaza. Schimbarea datorata Noii Energii va deschide constiinta omului intr-atat de mult incat oamenii vor intelege si vor simti ca au aceste puteri in interiorul lor, fiecare in configuratia sa proprie.

Mai mult, majoritatea vor incepe sa le manifeste inconstient la inceput si apoi din ce in ce mai constient, ca pe ceva natural si deloc “paranormal”. Printre aceste puteri se numara vederea sau simtul interior, o forma evoluata de clarvedere, caracterizata prin capacitatea de a vedea si percepe lucruri dincolo de forma fizica, in diferite grade.

O alta categorie de talente care se vor activa vor fi acelea de autovindecare si protectie impotriva oricaror alte boli. Bacteriile si virusii exista alaturi de noi de mult timp, si singurul motiv pentru care ei ne cauzeaza boli este pentru ca nu este prezenta o simbioza, o armonie intre noi si ei. Putem convietui cu ei, fara sa ne mai provoace boli.

Comunicarile la distanta prin forme de telepatie vor fi la fel de usor de realizat, iar oamenii vor percepe tot ceea ce-I inconjoara (inclusiv propria fiinta), intr-un mod mult mai complex si mai profund. Insa cu adevarat nu pot spune clar ce anume se va intampla, pentru ca asta depinde de trasaturile fiecarui om. In mare, lucrurile vor sta cum am enumerat mai sus.

I: Data viitoare vom discuta despre prezenta unor fiinte extraterestre incarnate in corpuri umane pentru a ajuta omenirea in aceasta schimbare prin care trecem cu totii.

R: Cu siguranta vom vorbi si despre oponentii care vor sa opreasca aceste lucruri…

Preluare de la Ganduri din Atlandida

Advertisements

3 thoughts on “Noua energie

 1. Eldariel says:

  salutare.
  legat de acest articol, ma bucur ca totusi ai precizat de unde a fost preluat, dar pe viitor, te rog anunta-ma cand vei mai lua ceva. totusi, nu mi-am dat acordul sa iei aceste articole iar ele imi apartin in totalitate, deoarece interviurile au fost realizate de catre mine.
  pace.

  • madimon says:

   Normal ca am precizat de unde l-am luat. Nu imi apartine. Sper ca nu am cauzat mare deranj. Daca doresti, il pot scoate. E la alegerea ta. Promit ca nu se mai intampla. Si pe viitor te voi anunta. Multumesc.

 2. Eldariel says:

  Este ok. Il poti lasa, doar ca vreau sa stiu cand apare ceea ce scriu eu in alte parti. Informatia este pentru oricine. Multumesc insa ca ma intelegi.
  Pace si Lumina !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s