Frica

Remarc cum oamenii din jurul meu sunt invadati de frica. Fiecare cu frica lui. Mai mare sau mai mica. Depinde, cred, de nivelul spiritual al fiecaruia. Pentru ca, atunci cand esti mai evoluat spiritual, ai inteles deja cum functioneaza energiile astea.

Experimentez o uitare de frica si de fiecare data cand o miros prin preajma, constiintez acest lucru si o las sa plece. Let it go…

Pare simplu ca teorie, dar punerea in practica necesita ceva efort mental. Dar… merita! Pentru simplul fapt ca functioneaza!

Gandeste-te la cele mai mari frici ale tale si tine-le piept. Confrunta-te cu ele. Cheama-le in viata ta. O sa-ti dai seama ca doar mintea ta are senzatia ca ele sunt reale.  Frica nu exista. Sau cel putin nu ar trebui sa mai existe in viata ta. Ego-ul ala tampit iti spune: “Aoleu, e lata. Daca raman fara aia sau daca fac aia sigur o sa se intample cea groaznic.”

Confrunta-ti fricile. Crede-ma. O sa-ti dai seama ca de fapt tu nu esti Frica ta. O sa razi pe masura ce scapi ba de una ba de alta. O sa supravietuiesti. Si atunci o sa razi. O sa razi maxim.

Frica asta inchipuita, pentru ca este inchipuita, nu face decat sa te tina sa mergi mai departe. Te tine pe loc. Te tine sa nu poti evolua. Asta face Ego-ul cand nu este gestionat cum trebuie. Preia el niste atributii care nu sunt in job description-ul lui, ca sa zic asa.

E prea solicitat. Si la un moment dat, ca orice lucru suprasolicitat, ia foc. Ia foc si face numai tampenii. Isi depaseste atributiunile. Si te trezesti ca ti-e frica  de tot felul de tampenii care in mod normal nu te caracterizau.

E ca un fel de joc. Incearca sa-ti infrunti fricile. Una cate una. Si vei vedea singurel ce se intampla. Sau singurica.

Eu personal trec prin acest joc. Am ajuns deja la un nivel avansat. Sper eu. Pe masura ce avansez, apar tot felul de frici noi. Pe unele dintre ele nici nu le recunosc ca fiind ale mele. Imi par noi si straine. Dar chiar si asa, le gust pana le elimin.

Pentru ca, oricat de amuzant ar parea, tu nu ai nevoie de ele.  Ele nu te definesc. Deloc. Nu sunt Tu. Nu sunt Sinele. Tu esti mai mult decat fricile tale. Mult mai mult. Stii asta?

Ia da-le la o parte. Esti pregatit. Esti pregatit sa razi cum nu ai mai ras vreodata in viata ta? Este foarte tare. Trust Fondanta. Ea stie multe.

E alegerea ta daca te bagi in acest joc sau daca vrei sa dormi in continuare cu fricile tale inchipuite. Pana cand mai dormi pe tine?

Eu una, intr-o buna zi, voi fi free. Eu voi exista in continuare, Frica va fi murit de mult. Nu mai e mult. Simt mirosul libertatii in breton deja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s