To banner or not to banner

Luxosul apartament al Fondantei se situeaza intr-o zona pe care specialistii o numesc centru. Este foarte spatios, se desfasoara pe 2 niveluri si vastitatea lui este cateodata coplesitoare. Este decorat conform ultimului trend in materie de design. Energia pozitiva pe care o degaja nu trece neobservata printre oamenii de bine ce pasesc, la inceput cu timiditate, in sanctuarul mult visat.

Aici, in acest spatiu, se intampla numai evenimente pline de savoare si timeless. Asta e catch-ul luxosului apartament. E timeless. Aici timpul nu exista. Dar exista mai multe dimensiuni. Atat paralele cat si superioare.

Fiind situat in centru, intra fara doar si poate, in categoria imobilelor ce isi abordeaza tot felul de reclame pe chip, poate poate sunt mai dragute. Nici o sansa.

Eh, astazi cum stateam eu si leneveam, extenuata dupa experienta cu spitalul si cu orele care nu exista, remarc niste mici maimute care, sigure pe ele, schimbau din nou fata luxosului imobil. Imi place mult expresia: ” luxosul apartament”.

Ies pe luxosul balcon, care de fapt este o terasa generoasa cu vegetatie plantata strategic in locurile special amenajate de catre specialistii peisagisti, sa vad mai bine banner-ul.

To banner or not to banner? Lumea zice ca daca pun astia banner, mai scad banii la intretinere. Ok, de acord, dar am mai avut un banner anul trecut si parca nu a fost nici o scadere. Sau cel putin asa mi se pare mie. Fondanta cateodata se afla intre dimensiuni si atunci e un pic mai greu pentru ea sa mai stie cu exactitate firul intamplarilor. Deh, mai mult plecata…

Cert este ca eu nu am nici o parere despre banner. Ma lasa rece. Nu stiu Fondanta. Nu-mi aduce nimic rau, dar parca nici nimic bun. Si atunci ce? Let it go?

Asta ca asta, dar cum ma uitam eu astazi curioasa sa vad la ce e reclama din dreptul luxosului apartament, vad cu stupoare…ghici ce?

Reclama la faimoasa mancare de cauciuc, Mc Donald’s . Un burger mare nene.

Let it go, let it go, let it go, let it go, let it go, let it go, let it go, let it go, let it go, let it go, let it go……………revin cand termin incantatia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s